• Nieuws

  12 dagen-termijn tijdelijk verruimd naar 28 dagen

  Coronamaatregelen fietsparkeren

  12 dagen-termijn Stationsgebied verruimd

  In verband met Corona verruimen we de 12 dagen-termijn naar 28 dagen. Er wordt dus wel gehandhaafd in het Stationsgebied, maar we hanteren geen 12 dagen maar 28 dagen. Deze tijdelijke maatregel duurt tot 1 januari 2021.

  Concreet betekent dit dat je vanaf maandag 5 oktober, tijdelijk tot 1 januari, in het Stationsgebied je fiets niet langer dan 28 dagen achtereenvolgend mag laten staan en dat je je fiets, zoals gewoonlijk, in de rekken moet plaatsen. De fietsen worden gelabeld en na 28 dagen verwijderd en verplaatst naar het AFAC Fietsdepot in Vinkhuizen. Het AFAC is geopend van maandag tot en met vrijdag van 14.00-18.00 uur.

  Fietsenstalling Nieuwe Markt

  Vanaf 5 oktober 2020 is fietsenstalling  Nieuwe Markt iedere dag geopend van 07.00 tot 02.00 uur.

  Fiets(parkeer)verbod binnenstad

  Kijk voor meer informatie over de (corona)maatregelen in de binnenstad op de gemeentelijke website.