• Nieuws

  Laatste nieuws corona en fietsparkeren

  12 dagen-termijn Stationsgebied

  Per 3 augustus 2020 wordt er in het Stationsgebied weer gehandhaafd. Dit was in verband met Corona even stil gelegd.

  Handhaving betekent dat je in het Stationsgebied je fiets niet langer dan 12 dagen achtereenvolgend mag laten staan en dat je je fiets in de rekken moet plaatsen. Vanaf half juli zullen de fietsen weer worden gelabeld, zodat ze na 12 dagen kunnen worden verwijderd en verplaats naar het AFAC Fietsdepot in Vinkhuizen. Vanaf 1 juli is het AFAC weer geopend van maandag tot en met vrijdag van 14.00-18.00 uur.

  Vanaf 1 juni 2020 zijn de fietsenstallingen  Nieuwe Markt en Pathé weer open! Let wel op de gewijzigde openingstijden van fietsenstalling Nieuwe Markt: zondag tot en met woensdag van 07.00 tot 02.00 uur, donderdag tot en met zaterdag 24 uur per dag.

  Fiets(parkeer)verbod binnenstad

  Kijk voor meer informatie over de (corona)maatregelen in de binnenstad op de gemeentelijke website.