• Nieuws

    Corona-virus en fietsparkeren

    Hoewel er door het mooie weer en de iets minder strenge maatregelen in verband met corona nu meer mensen in de (binnen)stad en bij de stations zijn, wordt er nog steeds niet gehandhaafd op de 12 dagen-termijn. Heb je je fiets daar of bij één van de stations geparkeerd dan kun je deze daar gerust laten staan.  Vanaf 1 juni 2020 zijn de fietsenstallingen  Nieuwe Markt en Pathé weer open! Let wel op de gewijzigde openingstijden van fietsenstalling Nieuwe Markt: iedere dag van 07.00 tot 02.00 uur.

    Waarschijnlijk zal vanaf de start van het nieuwe studiejaar de 12 dagen-termijn weer gaan gelden. Dat is nog niet met zekerheid te zeggen. We spelen in op de praktijk. Houd daarom deze website en onze socials goed in de gaten. Hierop vermelden we de laatste stand van zaken!