• Nieuws

    Fietsenstalling Nieuwe Markt weer open!

    Vanaf 1 juni 2020 is fietsenstalling Nieuwe Markt weer (na de coronasluiting) open! Let wel op de gewijzigde openingstijden: van maandag tot en met woensdag van 07.00 tot 02.00 uur, van donderdag tot en met zaterdag  24/7 (de hele dag) en op zondag van 07.00 tot 02.00 uur ! We zien je graag!

     

    Vanaf 1 december 2019 is fietsenstalling Nieuwe Markt open. Voor het oostelijke gedeelte van de binnenstad betekent deze nieuwe stalling een enorme uitbreiding van het aantal stallingsplaatsen voor fietsen (1.200). De stalling ligt in het hart van de (binnen)stad, is gemakkelijk toegankelijk en heeft ruime openingstijden. Bovendien is de fietsenstalling gratis te gebruiken en kent deze een hoog serviceniveau met bijvoorbeeld servicemedewerkers, cameratoezicht en oplaadmogelijken voor e-bikes.

    De fietsenstalling is per fiets bereikbaar via de Sint Jansstraat en de Popkenstraat; voor de voetganger ook via Forum Groningen of via de ingang Grote Markt/Poelestraat.  Ook zetten we fietsstewards in om de bezoekers aan dit gebied te informeren over de stalling.