• Nieuws

    Fietsenstalling Nieuwe Markt

    Vanaf 16 maart 2020 19.00 uur is besloten om in verband met het Corona-virus de fietsenstalling Nieuwe Markt te sluiten. Wij houden u via deze website, Twitter en Instagram op de hoogte van de ontwikkelingen.

     

    Vanaf 1 december 2019 is fietsenstalling Nieuwe Markt open. Voor het oostelijke gedeelte van de binnenstad betekent deze nieuwe stalling een enorme uitbreiding van het aantal stallingsplaatsen voor fietsen (1.200). De stalling ligt in het hart van de (binnen)stad, is gemakkelijk toegankelijk en altijd (24/7) geopend. Bovendien is de fietsenstalling gratis te gebruiken en kent deze een hoog serviceniveau met bijvoorbeeld servicemedewerkers, cameratoezicht en oplaadmogelijken voor e-bikes.

    De fietsenstalling is per fiets bereikbaar via de Sint Jansstraat en de Popkenstraat; voor de voetganger ook via Forum Groningen of via de ingang Grote Markt/Poelestraat.  Ook zetten we fietsstewards in om de bezoekers aan dit gebied te informeren over de stalling.