• Nieuws

  Perslancering Cycling Lab

  Op 15 april vindt er de perslancering van het Cycling Lab plaats. Tijdens deze bijeenkomst zal er een toelichting gegeven worden op het unieke karakter van het Cycling Lab, een dynamisch samenwerkingsverband tussen onderzoek, onderwijs, marktpartijen en eindgebruikers rondom fietsen.

  De betrokken partijen lichten tevens toe op welke wijze het Cycling Lab te werk zal gaan en welke ambities het Cycling Lab de komende jaren wil invullen om een structurele bijdragen te leveren aan de doelstelling: Groningen en Drenthe, dé fietsregio van de wereld!

  De perslancering vindt plaats in Tynaarlo op het kantoor van New Nexus IT. Namens de partners zullen Sweco, de Hanzehogeschool en V.ND..G het ontstaan en de ambities van het Cycling Lab toelichten.

   

  Vervolgens geven overheid (bestuurlijk) en gebruikers (ANWB) hun ideeën en visie op de rol van het Cycling Lab en de koppeling met de eigen ambities en doelstellingen op het gebied van fietsen. Na afloop is er de ruimte om vragen te stellen.

  Datum: 15 april
  Tijdstip: 8:30 – 9:30
  Locatie: New Nexus IT, Handelsweg 6, 9482 WE Tynaarlo

  Voor meer informatie kunt u kijken op: www.cyclinglab.nl of direct contact opnemen met Johan de Jong (Instituut voor Sportstudies, Hanzehogeschool Groningen) – 06-41746872 of Tim Verver (Sweco) – 06-29145535.

  logo